Deschis
  • Ecologia
  • Arhitectura
  • Infrastructura
  • Securitate

Casele sunt înteresante prin faptul că la baza schemei stă ideea unei cabane moderne. Clădirile combină lemnul «cald» şi sticla «rece», acoperişul uşor în pantă şi porţiuni de pereţi înseraţi cu lemn. Utilizarea acestor tehnici arhitecturale oferă un deosebit farmec clădirilor rezidenţiale şi permite integrarea armonioasă a întregului complex în stitlul forestier ce îl înconjoară.

În conformitate cu ideia proiectului casele vor fi compuse din mai multe volume şi se vor întind pe un teritoriu armonios amplasat în relief. Tema naturii este dezvăluită expres în designul interior şi exterior al clădirilor. În conformitate cu proiect, casele dispun de camere spaţioase, tavane înalte şi ferestre panoramice, ceea ce permite interiorului o expunere maximă la soare, oferind senzaţia exteriorului şi interiorului ca fiind un spaţiu unic.

Datorită vitraliilor împărţite în două nivele, interiorul capătă mult spaţiu şi lumină, iar terasele şi balcoanele oferă oportunitatea de a simţi conexiunea cu natura, fară a ieşi din încăpere. În conformitate cu proiect, fiecare casă are minimum o terasă acoperită, cu zonă special amenajată pentru grătar. Această terasă va devine un loc minunat pentru odihnă, şi vă permite să vă simţiţi bine în orice condiţii meteo.

Altă caracteristică distinctivă a Complexului este împărţirea fiecărui lot de pămînt în parte cu ajutorul arbuştilor şi tufelor perene veşnic verzi, care se încadrează perfect în peisajul natural şi nu vă dezlanţuie de percepţia spaţiului natural şi natura ce vă înconjoară.

Proiectele sunt înteresante prin faptul că la baza schemei stă ideea unei cabane moderne. Casele combină lemnul “cald” şi sticla “rece”, acoperişul uşor în pantă şi porţiuni de pereţi înseraţi cu lemn. Utilizarea acestor tehnici arhitecturale oferă un deosebit farmec clădirilor rezidenţiale şi permite integrarea armonioasă a întregului complex în stitlul forestier ce îl înconjoară.

Clădirile sunt compuse din mai multe volume şi se întind pe un teritoriu armonios amplasat în relief. Tema naturii este dezvăluită expres în designul interior şi exterior al clădirilor. Casele dispun de camere spaţioase, tavane înalte şi ferestre panoramice, ceea ce permite interiorului o expunere maximă la soare, oferind senzaţia exteriorului şi interiorului ca fiind un spaţiu unic.

Datorită vitraliilor împărţite în două nivele, interiorul capătă mult spaţiu şi lumină, iar terasele şi balcoanele oferă oportunitatea de a simţi conexiunea cu natura, fară a ieşi din încăpere. Fiecare casă are minimum o terasă acoperită, cu zonă special amenajată pentru grătar. Această terasă devine ca un loc minunat pentru odihnă, şi vă permite să vă simţiţi bine în orice condiţii meteo.

Una dintre caracteristicile distinctive ale complexului care îl apropie de nivelul european este împărţirea fiecărui lot de pămînt în parte cu ajutorul arbuştilor şi tufelor perene veşnic verzi, care se încadrează perfect în peisajul natural şi nu vă dezlanţuie de percepţia spaţiului natural şi natura ce vă înconjoară.

Confortul şi amenajarea tuturor caselor aflate pe teritoriul Complexului «Casa Verde» vor fi asigurate în conformitate cu modelul european de guvernare.

Complexul «Casa Verde» – este un complex de clasă lux, situat în afara oraşului și dispune de un grad înalt de confort, datorită infrastructurii dezvoltate şi multifuncţionale. Proprietarii vilelor vor obține un nivel nou al vieții pentru întreaga familie, deoarece Complexul «Casa Verde» este amplasat într-un loc pur ecologic.

Pentru activităţile sportive şi recreative în aer liber sunt prevăzute terenuri sportive.
Centrul sportiv şi de divertisment este dotat cu un bar, piscină, sală de gimnastică, sală de întruniri şi spaţii pentru organizarea grătarelor în aer liber.

Sistema centralizată de alimentare cu apă se bazează pe propriul turn de apă arteziană. Apa naturală este sustrasă de la o adîncime de 200 de metri.

Canalizarea este centralizată, fiind ramificată pentru fiecare lot de pămînt.

Sursa de alimentare cu energie electrică este asigurată de propria substație electrică cu două intrări independente de energie – primar și secundar, care asigură buna funcționare a tuturor sistemelor.

Instalaţia proprie de protecţie contra incendiilor, permite locatarilor de pe teritoriul Complexului să se simtă în siguranţă.

Toate vilele pot fi conectate la fibră optică, ceea ce vă permite să accesaţi reţeaua de internet cu viteză înaltă, TV şi a setului de telefonie fixă.

Apă arteziană din propriile sonde

Turn de apă şi facilităţi în caz de incendiu

Instalaţii de tratare a apelor reziduale

Substaţie electrică proprie

Cablu de fibră optică pentru televiziune și internet de mare viteză

Sistemul de securitate include:

- Punct de control cu barieră;
– Pază non-stop, care asigură o permanentă supraveghere video a teritoriului şi a frontierelor lui;
– Sistem de alarmă contra incendiilor pentru fiecare vilă cu conexiune la consola centrală al Complexului;
– Teritoriu împrejmuit de-a lungul perimetrului său cu un gard comun, pentru a asigura protecţia împotriva animalelor sălbatice;
– Drumuri şi trotuare pavate, felinare aprinse pe timp de noapte;
– Parcare separată pentru automobilele oaspeţilor.